Feestelijke seks 5 uitstekende poses voor Valentijnsdag

Laat hem op de rand van het bed zitten. Je bent op je knieën, een been wordt hoger opgehaald en stevig op hem drukt. Installeer het visuele contact en begin in het tact te gaan. Geen gesprekken, alleen zucht en kreunt!

2. Voor smaak – chocolade pijpbeurt

Ja Ja, het is grappig en ongemakkelijk, maar je moet proberen het te proberen! Het beste is geschikte chocoladestroop. Het hoofd van het hoofd van de penis en leugens, vergeet niet om druipend druppels op te halen. Voor consumenteneffecten kunt u slagroomtemperatuur toegevoegd. En laat de lakens Dulcolax de machine zien.

3.

Voor stijfheid – “Venus in Okova”

Laat de partner je handen verbinden en beveelt dan hoe je gaat liggen, duw de benen, wat te praten en doen. Als hij verlegen is, kun je eerst niet in de ogen kijken. Zal je fantasie verder vragen.

4. Voor relaties op een afstand – “gehoor orgasme”

Volg een paar seksspeeltjes dat kan worden gecontroleerd via internet vanaf een smartphone. En ga op dat moment! Het is beter om te doen zonder een video om alleen te horen en herhalen. Vervang in de afwezigheid van speelgoed het programma voor seks per telefoon.

5. Voor lange relaties – “bad van verlangens”

Licht in de kaarsen van de badkamer, vul het bad met water en schuim, duik het samen in. Maak hem een ​​lichtgewicht massage van verschillende delen van het lichaam, kus en het slaan van mooie woorden in het oor, dan een beetje werk met je handen. Verander vervolgens de rollen, kies uit het bad en ga naar het bed onder de warme deken. Deze avond is alleen de jouwe, evenals kamagra online veel dingen zoals hij voor en na de vakantie.

Leave a Reply